NE ARAMIŞTINIZ?

Sertifikanı Sorgula

Abiyenize Uygun Mücevher Seçimi

Abiyenize Uygun Mücevher Seçimi

Abiyenize uygun mücevher seçimi, özel günlerde muhteşem bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Abiyenin tasarımına göre tercih edilecek mücevherler, kendinizi çok özel hissetmenize katkıda bulunacaktır. Kombinlerin tamamlayıcıları olan mücevherler, bir kombin için son dokunuş olarak değerlendirilebilir. Bu nedenle tercih edilen mücevherin tasarımı, başarılı bir kombin için temel belirleyiciler arasında yer alır.

Düğün, nişan ya da özel davetlerde abiyelerinizle uyumlu mücevher tercihinde bulunmak istiyorsanız, her şeyden önce tarzınızı belirlemelisiniz. Tarzınızı yansıtan mücevherler, aynı zamanda benzersiz bir görünüm elde etmenizi de sağlayacaktır. Bunun yanı sıra abiyenin tarzına uygun mücevherlere yönelim göstermeniz de bir hayli önemlidir. Peki abiyenize uygun mücevher seçimi noktasında dikkat etmeniz gerekenler neler? Abiyenizin üzerinde hangi mücevherleri kullanmalısınız?

Düğün Setleri ile Tarzınızı Yansıtın

Düğün setleri, özel günlerde tercih edilebilecek mücevherler arasında yer alır. Bu tür zamanlarda şık ve estetik görünüm her zamankinden çok daha önemli olduğundan, genellikle altın tasarımlara yönelim gösterildiğini söylemek mümkündür. Altın tasarımlar, klasik ve modern çizgilerle hareketlilik kazanan mücevherler olarak bilindiğinden, özel günlerde kadınların arzu ettikleri şık görünüme zahmetsiz bir şekilde ulaşmalarını sağlar.

Abiyenize uygun mücevher seçimi noktasında altın tasarımlardan oluşan düğün setlerini tercih edebilirsiniz. Burgu desenli tasarımlar, ihtişamlı bir görünüm için oldukça idealdir. Minik burgularla oluşa bileklik, kolye ve küpeler; kombinlerin incelikli bir şekilde tamamlanmasını sağlar. Düğün setleri içinde yer alan choker da kadınların benzersiz bir tarza ulaşmasına katkıda bulunur.

Belirli bir tema etrafında yoğunlaşan tasarımlar, zarif görünümleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Dolayısıyla oldukça ihtişamlı abiyeniz üzerinde Choker kapsamında değerlendirilebilen setleri tercih edebilirsiniz. Zümrüt, altın ve pırlantadan tasarlanan ve her biri yenilikçi bir görünüm sunmakta olan setler; özel günlerde ışıldamanızı sağlayacak.

Altın Bileklikler ile Estetik Bir Görünüm Elde Edin

Bileklik, kombinlerin zarif bir şekilde tamamlanmasını sağlayan mücevherler arasında yer alır. Fark yaratan tasarımlarıyla ön planda yer alan altın bileklikler, şık ve zarif bir bilek görünümünü de olanaklı hale getirir. Altının yanı sıra pırlantadan da tasarlanabilen bileklikler olsa da abiyelerle birlikte genellikle altın bileklikler tercih edilir.

Altının geçmişten günümüze gelen bir ağırlığı vardır. Bu nedenle çok daha ihtişamlı bir kombin için altın bilekliklerin gücünden yararlandığını görmek mümkündür. Suyolu bileklikler, her zaman zarif bir görünüm sağladığı için mücevher dünyasında özel bir yere sahiptir. Eğer siyah düz bir abiye kullanacaksanız, altın bileklikleri tercih edebilir, siyah ve sarının uyumuyla benzersiz bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Suyolu altın bileklikler kadar çeyrekli altın bileklikler de özel günlerde tercih sebebi olmaktadır. Nostaljik bir görünüm sunmakta olan çeyrekli bileklikler, klasik ve modern çizgilerin bir arada yer aldığı son derece özel tasarımlar arasında bulunur. Abiyenize uygun mücevher seçimi için bu tür bilekliklerin benzersizliğinden yararlanabilirsiniz.

Altın Küpeler, Kombinlerinizin Çok Daha Şık Bir Hal Almasını Sağlayacak

Klasik çizgileriyle ön plana çıkan fakat zaman zaman modern bir görünüm de sunmakta olan altın küpeler, özel günlerin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Abiyelerle birlikte kullanıldığında kombinlerin estetik bir hal almasını sağlayan altın küpeler, kadınların düğün, nişan ya da davetlerde tarzıyla dikkatleri üzerine çekebilmesini olanaklı hale getirir. Bu nedenle altın küpelerin her zaman kadınların ilk tercihi olduğunu söylemek mümkündür.

Trend desenlerle hareketlilik kazanan altın küpe tasarımları olduğu gibi aynı zamanda geçmişten günümüze taşınan modellerle tasarlanan mücevherler de bulunuyor. Bu nedenle tarzınıza uygun tasarımları zahmetsiz bir şekilde bulmanız olanaklı. Sotka taşlı altın küpeler, oldukça farklı bir tasarıma sahip olduğundan, abiyenizi muhteşem bir şekilde tamamlamanızı sağlayacaktır.

Abiyenize uygun mücevher seçimi yaparken yenilikçi tasarımları da deneyebilirsiniz. Harfli küpeler, sevginin en özel yansıması olduğundan, bu tür tasarımları da abiyelerinizle birlikte kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra kar tanesi tasarımlı küpeler, göz alıcı bir görünüm sağlayacaktır. Özel günlerinizde tarzınızı ön plana çıkarmak için altın küpelerin eşsiz dokusundan yararlanabilirsiniz.

Sade ve Modern Kombinler için Altın Zincir Kolyelerin Benzersizliğinden Yararlanın

Altın zincir kolyeler, oldukça sade tasarımlar olarak bilinir. Birçoğu incecik bir zincirden meydana gelir. Sade bir tarz benimsemiş olan kadınlara hitap eden zincir kolyeler, altının benzersizliğini üzerinde taşımaktadır. Oldukça uzun bir zincirden oluşan altın kolyeler ise çok daha hareketli bir görünüm isteyen kadınlar için idealdir. Bu tür kolyeler, çok daha sade abiyelerle tercih edilebilir.

Burgulu oval zincir kolyeler, abiyenize uygun mücevher seçimi noktasında size büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Özel günlerinizde tercih edebileceğiniz bu tür kolyeler ile tarzınızla ön plana çıkma şansı elde edebilirsiniz.

Elizi, Trabzon hasır tasarımlarının yanı sıra altın ve pırlanta tasarımlarıyla da dikkat çeken bir markadır. Benzersiz ve incelikli tasarımları sizlerle buluşturan Elizi’nin tasarımlarını inceleyebilirsiniz. Tarzınızla uyumlu tasarımlar arasından arzu ettiklerinizi çok özel fiyatlarla satın alabilir, hayatın her alanında göz alıcı bir görünüm elde edebilirsiniz.