NE ARAMIŞTINIZ?

Sertifikanı Sorgula

Geleneksel Düğünlerde Öne Çıkan Altın Takılar

Geleneksel Düğünlerde Öne Çıkan Altın Takılar

Altın takılar, zarafet ve şıklığı bir arada sunan çok özel mücevherlerdir. Altının ihtişamı, her zaman kadınların dikkatini çekmiştir. Bu nedenle farklı ortamlarda altın mücevherlere ağırlık verilir. Bir kadın için en özel günler arasında yer alan düğün merasimlerinde kullanılacak mücevherler, normal zamanlarda kullanılacak mücevherler kadar önemlidir.

Trabzon hasırı takılar, geleneksel düğünlerin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. İncelikli işçiliğin en estetik karşılığı olan bu tür mücevherler, altının benzersiz ellerde şekil almasını sağlar. Bunun yanı sıra dantel detaylı gelinliklerin zarafet ve şıklığını ön plana çıkarır. Geleneksel düğünlerde öne çıkan takılar arasında yer alan altın kelepçe bilezikler, eşsiz dokunuşuyla gelinliklerin çok özel bir görünüm elde etmesini sağlar. Bunun yanı sıra altının zarafetiyle bezeli altın küpeler, Trabzon hasırı kolyeler ve daha pek çok mücevher; sizin için çok önemli olan düğün gününde tarzınızla dikkatleri üzerinize çekmenize katkıda bulunacaktır.

Trabzon Hasır Setlerinden Gelen Zarafet

Trabzon hasırı setler, incelikli işçiliğin bir ürünü olan ve ilmek ilmek dokunan mücevherlerin bir arada bulunduğu setlerdir. Geleneğin modernize edilmiş hali olan Trabzon hasırı kolye, bileklik, küpe ve yüzükler; geleneksel düğünlerin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Geleneksel düğünlerde daha çok tercih edilen gelinlik modelleri ile Trabzon hasırı setler bir hayli uyumludur.

Özellikle kol ve yaka kısımlarında yer alan detaylar, çok daha gösterişli mücevherlerin tercih edilmesini mümkün kılmıştır. Trabzon hasırı mücevherler, vintage gelinlik modelleri ile de son derece uyumlu kullanılabiliyor. Altının örülmesi ile ortaya çıkan mücevher tasarımları, gelinliğin şıklığını ön plana çıkaracaktır. Kalın ve gösterişli Trabzon hasırı mücevherlerin yanı sıra çok daha incelikli tasarımlar da dantel detaylı gelinliklerle kullanılabilmektedir.

Altın Kelepçe Bileziklerin Şıklığı Sizlerle

Geleneksel düğünlerde öne çıkan altın takılar arasında yer alan altın kelepçe bilezikler, altının ihtişamını üzerinde taşıyor. Geçmişten günümüze düğün törenlerinde kendisine özel bir yer edinen altın kelepçe bilezikler, estetik ve şık görünümleriyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Altın ve pırlanta ile hareketlilik kazanan bu tür tasarımlar, geleneksel düğünlerde öne çıkan altın takılar arasında yer alıyor.

Daha çok uzun ve sade gelinliklerle tercih edilmiş olan altın kelepçe bilezikler, aynı zamanda uzun duvakların da estetik bir görünüm elde etmesini sağlıyor. Bu nedenle bu tür bilezikler; günümüzde de ince askılı, dantel detaylı gelinliklerle muhteşem bir uyum yakalıyor.

Altın Küpeler ile Nostaljik Bir Görünüm Edinin

Geleneksel bir düğünde gelinlerin estetik ve zarif bir görünüm elde etmesini sağlayan altın küpeler, altının ihtişamını üzerinde taşıyor. Özellikle klasik bir gelinlik tercih eden ve geleneği incelikli dokunuşlarla modernize etmek isteyen gelinlerin ilgisini çeken altın küpeler, nostaljik bir görünümü de mümkün kılıyor.

Minimalize edilmiş taşların sıralı bir şekilde dizilmesinden oluşan tasarımlar, sade gelinliklerin estetik bir görünüme ulaşmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra uzun kol gelinlik modelleri, altın küpeler ile tamamlanabilir; lüks ve estetiğe bir arada ulaşılabilir.

Gelinliklere Renk Katan Trabzon Hasır Kolyeler

Trabzon hasır kolyeler, geleneksel düğünlerde öne çıkan takılar arasında kendisine özel bir yer ediniyor. Trabzon hasırının eşsizliğini üzerinde taşıyan bu tür kolyeler, ilmek ilmek örülür ve altının estetik yönlerini açığa çıkarır. Bu nedenle klasik düğünlerde sıklıkla Trabzon hasır kolyeler kullanılmaktadır. İhtişam ve zarafeti bir arada sunmakta olan Trabzon hasır kolyeler, aşkı ve sevgiyi simgeler, düğünlere heyecan katar.

Çoğunlukla ince tasarıma sahip olmakla birlikte çok daha fazla sıranın yer aldığı tasarımlar da bulunmaktadır. Dantel detaylı, katmanlı gelinliklerle son derece uyumlu kullanılabilen Trabzon hasır kolyelerin her biri; şıklığın vücut bulmuş halidir.

Dantel Detaylı Gelinliklerinize Şıklık Katan Trabzon Hasır Yüzükler

İncelikli bir şekilde örülen el emeği Trabzon hasır yüzükler, farklı model gelinliklerle bir arada kullanılabilmekte. Bu nedenle geleneksel düğünlerde öne çıkan altın takılar arasında kendisine çok özel bir yer ediniyor. Genellikle altın ile tasarlanmakla birlikte altının pırlanta ile dansına da tanık olmak mümkün. Farklı tarzlara hitap edebilen Trabzon hasır yüzükler, estetik ve zarafetin bir simgesidir.

Eşsiz ve benzersiz detaylarla hareketlilik kazanan tasarımlara hayat veren Elizi, geleneksel düğünlerde öne çıkan altın takılar ile koleksiyonlarına canlılık katıyor. Sizler de muhteşem tasarımlar arasından tarzınızla uyumlu olanları tercih ederek gelinlikleriniz üzerinde Elizi dokunuşunu gerçekleştirebilirsiniz.

Bir önceki yazımıza https://www.elizi.com.tr/blog/modern-ve-geleneksel-izler-trabzon-hasir-bilezikler linkinden ulaşabilirsiniz.