NE ARAMIŞTINIZ?

Sertifikanı Sorgula

Saç Modeline Yakışacak Mücevher Önerileri

Saç Modeline Yakışacak Mücevher Önerileri

Kadınlar için en az mücevherler kadar değerli olan bir diğer güzellik aracı elbette saçlarıdır. Saçlarının güzelliği ile ön plana çıkmayı oldukça önemseyen kadınlar, kombinlerini saç modellerine uygun mücevherler ile tamamlamayı çok severler. Dilerseniz saç modelinizle uyumlu mücevherler tercih ederek girdiğiniz her ortamda hayranlık dolu bakışların sahibi olabilirsiniz. 

Düz, dalgalı, kıvırcık, uzun ya da kısa… Her saç modeline yakışacak mücevher önerileri sayesinde güzelliğinizi tamamlayacak kusursuz seçimler yapabilirsiniz. Tesettür modellerine uygun mücevherler ile şıklığınızı ön plana çıkarabilir, saç modelinize uygun mücevher seçimleri ile görünümünüzde mükemmel uyumu kolayca yansıtabilirsiniz. 

Uzun Saç Modellerine Çok Yakışacak Mücevherler

Her kadın için saçları şüphesiz en değerli parçalarından biridir. Özellikle uzun saç modellerinden vazgeçemeyenler için saç modeline yakışacak mücevher önerileri arasında pek çok seçenek sıralamak mümkündür. 

Düz, dalgalı ya da kıvırcık olması fark etmeden uzun saç modellerini açık şekilde kullanmak isteyenler için pırlanta kolyeler olmazsa olmazdır. Pırlanta kolyenin göz alıcı ışıltısı ile uyumlu bir Elizi pırlanta yüzük modeli seçerek şıklığınızı zirveye taşıyabilirsiniz. Bu saç modellerinde saçlarınızın uzunluğunu ve güzelliğini ön plana çıkarmak için daha narin ve sade tasarımlı pırlanta küpeleri tercih edebilirsiniz. 

Mücevher seçiminde tercihiniz altın takılardan yana ise toplu saçlar sizin için en ideal tercihlerden biri olabilir. Saçlarınızı topladığınızda en ilgi çekici mücevherin küpe olacağını unutmamalısınız. Bu yüzden abartısız bir şıklığa sahip olan toplu saç modelinizi, Elizi altın halka küpe tasarımlarından biri ile tamamlayarak ışıltınızı zirveye çıkarabilirsiniz. Kolye tercihinizi ise Elizi altın zincir modelleri arasından yaparak dengeli bir şıklık görünümü yakalayabilirsiniz.  

Kısa Saç Modellerine Çok Yakışacak Mücevherler

Temizlik, bakım ve şekillendirme gibi konularda sağladığı kolaylıkların yanı sıra modern görünümleri ile sıkça tercih edilen kısa saç modeline yakışacak mücevher önerileri oldukça fazladır. Özellikle uzun yıllardır popülerliğini asla kaybetmeyen bob saç modeli ve son dönemlerin en modern kısa saç kesimlerinden biri olan pixie gibi iddialı modeller, boynunuzun zarafetini ortaya çıkarır. Bu durum kısa saç modeli kullanan kadınlar için mücevher tercihinde kolye kullanmayı vazgeçilmez hale getirir.

Her ne kadar kişiye göre değişebilen bir seçim olsa da kısa saç modellerinin genellikle sportif ve modern tarza sahip kadınlar tarafından tercih edildiği söylenebilir. Bu yüzden tarzınızla uyum sağlarken şık ve zarif görünümünüzü ön plana çıkaran Elizi altın choker, harf ve isim kolye modelleri, kısa saç modelinize çok yakışacaktır. Elizi altın su yolu bileklik ve küpe modelleri ile de saç modelinizin modern görünümüne yakışan zarif bir şıklık yakalayabilirsiniz. 

Tesettür Modellerine Çok Yakışacak Mücevherler 

Saç modeline yakışacak mücevher önerileri arasında tesettür kombinlerine çok yakışan seçeneklerin sayısı oldukça fazladır. Özellikle şık ve gösterişli tasarımların çok yakıştığı tesettür kombinlerinde Elizi Trabzon hasır mücevherler, mükemmel uyumu gözler önüne serer. Şık parçalardan oluşan zarif kombinlerinizi dilerseniz Trabzon hasır kolyeler ile tamamlayabilir dilerseniz de Elizi mesh altın kolye modelleri ile altının eşsiz ışıltı ve ihtişamını yansıtan bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Tesettür kombinlerinde şıklığınızı tamamlayan mücevher tercihiniz yüzüklerden yana ise seçiminizi görkemli ışıltısı ile hayran bırakan Elizi Trabzon hasır yüzük modellerinden yana yapabilirsiniz. 

Tarzı ile Fark Yaratmayı Sevenlere Çok Yakışacak Mücevherler 

Bixie ve shag gibi son dönemlerde oldukça popüler olan iddialı saç kesim modelleri, özellikle girdiği her ortamda dikkat çekmeyi seven kadınlar tarafından sıkça tercih edilir. Sizin saç modeli tercihiniz de bunlar gibi cesur ve iddialı kesimlerden yana ise mücevher tercihinizi özel tasarım parçalardan oluşan Elizi koleksiyon modelleri arasından yapabilirsiniz. Elizi altın saat ve bel zinciri gibi modern koleksiyon parçaları ile özgün stilinizi ön plana çıkarırken Manşet, Berva, Olimbera, Parpali gibi görkemli koleksiyon setlerini tercih ederek ışıltınızla girdiğiniz her ortamda ilgi dolu bakışların sahibi olabilirsiniz.  

Bir önceki yazımıza https://www.elizi.com.tr/blog/sezonun-dikkat-ceken-trabzon-hasiri-bilezikleri linkinden ulaşabilirsiniz.